Uniek in verspaningstechniek

Van oplages tot uniek product

RS-MultiMetal maakt specifieke onderdelen voor bedrijven in binnen- en buitenland. Dat kan fabricage in series zijn, maar ook van slechts één uniek product. Welk product dan ook: wij passen het aan uw wensen aan of maken het speciaal voor u. Zelfs tijdens het productieproces zijn nog aanpassingen mogelijk.

Ongekende service

Onze service is ongekend en uiteraard adviseren onze medewerkers u over de allerbeste resultaten tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zijn sterk door klein te blijven. Zo is er 100% aandacht voor elke klant. Optimale samenwerking met de klant staat centraal. Dat betekent dat wij u ook tijdens het productieproces volledig op de hoogte houden van de voortgang.

Heeft u een machine die nog uitstekend kan functioneren, maar waarbij net een onderdeel stuk is dat niet meer geleverd kan worden door de fabrikant? Dan komen onze diensten u toch zeker goed van pas!

Draaien en Frezen

Kennis en vakmanschap zijn voorwaarden voor verspanen. Daarmee is RS-MultiMetal uniek. Onze medewerkers kiezen de beste materialen en gereedschappen en produceren zo het meest efficiënt.

Las- en constructiewerkzaamheden

RS-MultiMetal in Coevorden is hét adres voor perfecte  las- en constructiewerkzaamheden van staal, rvs en aluminium. Bekende lasprocessen in ons bedrijf zijn het MIG-lassen, MAG-lassen en TIG-lassen – met deze technieken kunnen wij elk type plaatwerk lassen.

Flexibele levertijden

Bijzonder is het ERP-tijdregistratiesysteem. Daardoor kunnen wij iedere klant direct informatie geven over het productieproces en de levertijd, die overigens heel flexibel is.

RS-MultiMetal produceert uiteraard conform (inter)nationale regelgeving en houdt rekening met specifieke regelgeving voor uw branche.

Meer weten ? ?

Bel, mail of vraag een offerte aan!

U wilt voor uw werkzaamheden toch een proactieve en betrouwbare partner?